За нас

 

Счетоводна кантора ЕКСПЕРТ  е създадена през 1993 година в Стара Загора от икономически специалисти, завършили ”Счетоводство и контрол” в престижната СА „Д. А. Ценов“ гр. Свищов. В предмета на дейност основен дял имат счетоводните услуги с направление данъчна и осигурителна проблематика. Ние сме една от първите фирми в Стара Загора, занимаващи се със счетоводно обслужване. През изминалите години натрупахме опит в преодоляването на несъответствията в нормативната уредба и разрешаването на данъчни, осигурителни и счетоводни казуси. За развитието на счетоводната професия като професия с голяма обществена значимост се стремим да бъдем полезни и в помощ на колегите в бранша. За пълното счетоводно обслужване и качествена защита на интересите на нашите клиенти работим с висококвалифицирани специалисти и сътрудници в сферата на одита, данъците и правото. Нашият стремеж е да предлагаме комплексни счетоводни услуги, данъчно, социално, здравно и пенсионно обслужване, като пестим на клиента време и енергия.

От 1996 г. сме ИЗКЛЮЧИТЕЛЕН представител на софтуерни продукти Microinvest. Предлагаме софтуерни решения за управление и контрол, адаптирани към бизнеса на отделния клиент. Изграждаме цялостни решение за търговски обекти – магазини, ресторанти и хотели.

Счетоводна Кантора ЕКСПЕРТ  е представител на  основните български производители на касови апарати и фискални устройства – Датекс и Тремол. Извършваме регистрация, сервизно обслужване и предлагаме софтуерни решения.

С гордост можем да кажем, че Счетоводна Кантора ЕКСПЕРТ е символ на професионализъм, високо качество и етичност към клиентите, професионалната общност и държавните институции.