Услуги:

 

Счетоводни услуги:

Счетоводна кантора ЕКСПЕРТ предлага:

Пълно счетоводно обслужване съобразено с изискванията на Закона за счетоводството, Националните счетоводни стандарти и другите нормативни разпоредби и изисквания.

Изработване на ведомости за работна заплата, подготвяме и представяме всички необходими документи, свързани със социално, здравно, пенсионно осигуряване и документи предназначени за Бюро по труда, Социално подпомагане и други.

Предлагаме данъчна обосновка на счетоводните документи и отстояваме законността на същите.

Консултации по счетоводната материя и относно измененията в нормативната база.

Изготвяне на счетоводни отчети на годишна база. Организация на счетоводен отдел в дружеството на клиента, вътрешен одит.

 

Софтуер:

Счетоводна кантора ЕКСПЕРТ е ИЗКЛЮЧИТЕЛЕН представител на фирма Microinvest. Можете да изтеглите демо версии на продуктите от тук.

Ние сме полезни в областта на внедряването на счетоводните решения и политика, на ТРЗ, съпътстващи продукти за автоматизация на офиса и фирмата. Ние имаме богат опит във внедряването на всички софтуерни и хардуерни решения на Microinvest. Изграждаме цялостни решение за търговски обекти – магазини, ресторанти и хотели.

Предлагаме на българския пазар ERP системата на италианската фирма Microarea S.p.a. Част от приложенията за ERP потребителите са планиране ресурсите на предприятието, производство, финансово управление, счетоводство, продажби, логистика. Решенията на Microarea се базират на интегрирани модули с много широк обхват.

 

Фискални устройства:

Счетоводна кантора ЕКСПЕРТ е представител на производителите на фискални устройства Датекс и Тремол.

Извършваме:

  • продажба
  • регистрация
  • сервиз и абонаментна поддръжка.